ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Milli Levha 3'lü Set

Posted by admin 11/01/2019 0 Comment(s)

Milli levha 3'lü set daha önce ayrı ayrı olarak kullanılması zorunlu olan gençliğe htabe, istiklal marşı, Atatürk portresi ve bayrak çerçeveli olarak bir bütün halinde takım olarak milli eğitim bakanlığının belirediği standart ölçülerde imal edilmektedir. Fiyat yönünden ve görsel olarak daha uygun hale gelmiştir. 3'lü milli levha seti çeşitlli malzemeler ile aynı amaca hizmet amacı ile imal edilmektedir. Çıtalı, çerçeveli, çerçevesiz olarak imalatı ve satışı mümkündür. Farklı fiyat ve isimler ile satılan bu ürünün farklılıkları kullanılan malzemelerden başka bir şey değildir. Mesela alüminyum çerçeveli üçlü milli levha 8 mm sunta üzerine poster milli levhanın preslenerek yapıştırılması ve etrafına alüminyum çerçeve dönülmesi ile elde edilir ve üst tarafında kancalar yardımı ile duvara vidalanarak monte edilir. Bu montaj için en uygun yer yazı tahtasının biraz üzeridir. Ahşap çerçeve 3'lü milli levha 4 mm mdf üzerine matbu milli levhanın preslenerek yapıştırılması ve etrafına ahşap çerçeve dönülmesi ile elde edilir bu ürün de askılıdır aynı alüminyum çerçeve milli levha gibi duvara monte edilir. Çıtalı milli levhaların alt ve üst kısmı çıtalı olup çıtalı haritalar gibi duvara asılabilir. Poster milli levhanın asılabilmesi için askı veya aparat yoktur. Milli levhalar milli eğitim bakınlığının standartlarına tabi olmakla birlikte ölçülerde standart ölçülerde olmalıdır. Yeri standart ölçü için müsait olmayanlar bir alt ölçüyü kullanabilirler. Bu alt ölçü 35x68 cm ölçü olup ürün herşeyiyle aynıdır sadece ölçü farklılığı vardır. Sipariş verilmesi halinde ürünler 6 veya 10 adet koli içerisinde olacak şekilde sevk edilir tüm ülke geneli teslimat yapılmaktadır. Siparişinizi sepetimi kullanarak verebileceğiniz gibi telefon mail whatsap ve mesaj yolu ile de bildirebilirsiniz. Sipariş vermeniz halinde siparişiniz işleme alınır ve ambalajlanması yapılıp kargo sistemine işlenir ürünün adresinize teslim edilmesi için adres bilgilerinizi eksiksiz ve tam olarak bildirmeniz gerekmektedir. Eksik bilgiler ile verilen siparişler adrese teslim edilmeyebilir sistemde açık olarak mahalle, cadde, sokak, bulvar gibi tam bilgiler ile verilen adreslere teslimat adres teslimi şeklinde işlenir. Adres bilgisi eksik siparişler sistemde gerekli bilgiler ile ancak telefon ihbarlı olarak teslim edilmek üzere yola çıkar. Telefon ihbarlı teslimat bizim tarafımızdan belirlenmez sistem veya kargo operatöre tarafından belirlenir. Bu yüzden tam adres bilgileri ile siparişiniz bildiriniz ki biz sorun yaşamayalım siz de adres teslimi ürünlerinizi tesilm alınız. 

Ürünlerin teslimatı sırasında ürünlerde hasar olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Eğer kargodan meydana gelen bir hasar mevcut ise bunu mutlaka belgelemeniz gerekmektedir. Bunun için kargoyu size getiren görevliden tutanak tutmasını isteyiniz ve bize bilgi veriniz lütfen. Eğer kurye tutanak tutmak istemez ise ürünleri teslim aldığınıza dair imza atmayınız ve ürünleri teslim almayınız bize bilgi veriniz. Sorunu ürünleri sevk ettiğimiz şube size teslim etmesi gereken şube ile irtibata geçip çözecektir. 

Milli levhalar orijinal ambalajında koli içerisinde sevk edilir. Koliler 6 veya 10 adet ürün sığıcak ebatlardadır. Satın almış olduğunuz ürünler ile ilgili fatura tarafınıza ayrıca gönderilmez. Koli üzerinde kargo cepçiğinin içerisinde faturanızı göremezseniz bize bildiriniz. Bizde mevcut faturanın dekontu aslı gibi yapılarak tarafınıza ayrıca gönderilir. Faturasız çıkışımız yoktur. Toptan sipariş ve en ucuz fiyatlar için bizden mutlaka teklif isteyiniz hangi ölçü ve hangi çerçeve milli levha için fiyat istediğinizi kaç adet olduğunu bildiriniz ki en uygun fiyatları bildirirerek fiyat teklifi sunalım. 1 veya 2 adet sipariş almamaktayız. Bunun gibi az sayıda sipariş için perakende satış hizmeti veren satış platformlarından sipariş verebilirsiniz. Milli levha için siparişler resmi kurumlardan verildiği gibi özel okul ve kurumlardan da verilmektedir. Milli levhalar sınıflarda bulundurulmak zorundadır. Bu zorunluluk milli eğitim bakanlığı yönergesinde mevcuttur.