ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Display Çerçeve - Alüminyum Çerçeve

Posted by admin 17/08/2019 0 Comment(s)

     Açılır kapanır çerçeve çeşitleri içerisinde display çerçeve olarak anılan alüminyum çerçeve açılır kapanır kısımları alüminyumdur. 25 mm veya 32 mm üzere çerçeve kalınlığında ve standart ölçülerde imal edilir. Ölçüler dünya standartlarında olup posterin iç ölçüsü ile adlandırılırlar. Display çerçeve olarak en çok satılan ölçü 21x30 cm'dir. A4 alüminyum çerçeve veya a4 çerçeve olarak adlandırılır. Display a4 çerçeveden sonra en çok satan ölçü 50x70 cm alüminyum açılır kapanır çerçevedir. Daha çok posterlerin içerisine yerleştirilerek reklam ve bilgi amaçlı olarak kullanIlan aç kapa çerçeveler günümüzde hemen hemen her yerde kullanılmakta ve görselliğe estetik kattığından dolayı tercih edilir hale gelmiştir. Bu çerçevelerin gönye ve rondo köşe olarak imalatı yapılmaktadır. En çok tercih edilen köşe rondo köşe çerçeve estetik görünümünden dolayı tercih edilir. A4 ve 50x70 ölçülerden başka standart ölçüler de vardır 15x21 çerçeve a4 çerçevenin bir küçük boyudur. 30x42 alüminyum çerçeve ise 35x50 çerçevenin bir küçüğüdür en büyük ölçü 100x140 cm olup bunun bir küçüğü 70x100 ölçüsündedir. Tabi ki standardın dışında da alüminyum çerçeve imalatı ve talebi vardır. Ancak standart dışı alüminyum çerçeve fiyatları pahalı olmaktadır. En ucuz çerçeve alüminyum olarak standart ölçü çerçevelerdir. Standart ölçü çerçeve içerisinde en küçük ölçü 15x21 cm alüminyum çerçeve fiyatı en ucuz olarak görünmektedir. Çerçevelerin ilk imal edildiği ve kullanıldığı zamanlarda tamamı alüminyum açılır kapanır olarak imal edilirken günümüzde plastik tabanlı olarak daha çok imal edilip satılmaktadır. Plastik tabanlı olarak imal edilmesi nedeni ile maliyet azaldığından fiyat daha ekonomik olmakta ve bu durum talebi artırmak ile birlikte rekabetçi satışları da beraberinde getirmektedir. Çerçevelerin tamamında pvc koruyucu bulunmaktadır.

     Siparişlerinizi sitemiz üzerinden oluşturabileceğiniz gibi mail, whatsap ve mesaj ile de bildirebilirsiniz. Toplu siparişler için fiyat teklifi almanız yararınıza olacaktır. Bildirdiğiniz siparişlerin adresinize sevki en kısa sürede yapılacaktır. Siparişinizin zamanında tarafınıza ulaşması için lütfen alıcı ismi ve adres bilgilerinizi eksiksiz ve doğru olarak bildiriniz. Eksik veya yanlış adres bilgileri ile oluşturulan siparişinizin ulaşması gecikebilir ya da adres bilgileri eksik veya yanlış olduğundan dolayı kargo şubeden almak durumunda kalabilirsiniz, bu yüzden adresin tam ve eksiksiz olarak bildirilmesi önem taşımaktadır. Ürünler tarafınıza ulaştığında kargo görevlisinden alır iken lütfen kolilerde belirgin veya barız bir şekilde hasar olup olmadığını kontrol ediniz, hasar var ise lütfen tutanak tutturup bize bilgi veriniz. Yeni ürünler adresinize hızlıca sevk edilecektir. Kargo ücretleri hususunda da bilgi vermek siz müşterilerimiz için önem taşımaktadır. Bazı ölçü ürünlerde 10 adetten sonrası bazı ürünlerde ise 20 adet ve üzeri siparişlerde kargo ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır. Belirtilen adetlerin altında olan siparişlerin kargo ücreti müşteri tarafından karşılanmaktadır. Kargo süreci siparişin onaylanması ile başlamaktadır yurt geneli merkezi yerlere en fazla 2 iş günü içerisinde teslimatlar yapılmaktadır. Siparişiniz size kargo tarafından adres teslimi yapılmaktadır. Ancak kargo görevlisi teslimata geldiği zaman adreste ürünü teslim alacak kimse yok ise kapınıza not bırakılır ve kargo ikinci defa teslimata gelmez bu uygulama tüm kargo şirketleri tarafından aynıdır. Böyle durumlarda kargonuzu size en yakın kargo şubesinden sizin almanız gerekecektir. Ayrıca adresinizi eksik veya yanlış yazmış iseniz tarafımızdan adres teslimi olarak sevk edilen siparişiniz kargo şirketinin sistemde adresinizi tanıyamamasından dolayı telefon ihbarlı olarak sevki yapılabilir. Telefon ihbarlı kargo siparişinizin kargo şubesinden sizin almanız gerektiği ifadesidir. 

    Kargo şubelerinin bulunmadığı yerlerde teslimatlar haftanın belirli günlerinde yapılmaktadır. Teslimat için kargo görevlisi sizi arayarak belirlenen yere gelerek kargonuzu almanızı istemektedir. Ya da adresinze gelerek teslimatı yapmaktadır. Buna istinaden kargo süreci bu durumda 2 iş gününü geçmektedir. Siparişinizin ödemesini banka yolu ile yapabileceğiniz gibi kapıda nakit olmak üzere kargoya da yapabilirsiniz. Banka havalesi ile yapılacak ödemeler için siparişinizin işleme alınması ile birlikte ürünlerin sevkinden önce ödemeyi yapmanız gerekmektedir. Kapıda ödemeler için tek seçenek nakit ödemedir şu an için kart ile ödeme aldıramamaktayız.

Yorum yaz