ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Kep Kiralama

Posted by admin 26/12/2019 0 Comment(s)

    Mezuniyet kep cübbe kiralama için tek renk tercihi sunulur ve klasik tarzda olur. Üzerinde arma, şal ve benzeri aksesuarlar olmaz. Kep kiralama için mezuniyet cübbesi renkleri siyah kırmızı olur ve mezuniyet cübbesi modelleri içerisinde hakim yaka olarak gönderilir. Mezuniyet cübbe bedenleri farklı yaş gruplarına bağlı olarak değişmektedir. İlkokol mezuniyet cübbesi kiralama için beden tercihi yoktur ve tek beden gönderilir ancak akranlarına göre yapılı öğrenciler için small beden gönderilir. Anaokulu mezuniyet cübbesi kiralama için tek beden 6 yaş grubuna uygun olarak gönderilir renk yine siyah kırmızı olup mezuniyet kepi ile birlikte gönderilir. Lise mezuniyet cübbesi small, medium ve large bedenlerde gönderilir. Üniversite cübbesi için de aynı lise cübbe bedenleri gönderilir. Kep cübbe kiralama işi yapan firma sayısı her geçen gün artmaktadır. Talep doğrultusunda kiralama işi artmakta ve bu iş için hizmet veren firmalarda çoğalmaktadır. Kep kiralama işi sezonluk olup genelde okulların tatile gireceği aylara yakın zamanlarda olur. Bu işin bir de fotoğraf çekimi vardır. Fotoğraf çekimi okulların kapanmasından önce yapılır. Kep atma töreni için kiralama yoluna gidecek okullar kiralama işini törenden çok önce ayarlarlar. Bunun için işini ciddiyetle yapan ve sözünde duran firmalar tercih edilmelidir. Gününden önce mezuniyet kepleri tedarik edilmiş olmalıdır. Mezuniyeti coşku ve sevince çevirmek güzel bir anı yaşamak isteyen mezun olacak öğrenciler kep atma ile yetinmemekte pasta kesme oyun ve müzik ile de eğlenceyi artırmaktadırlar. Bu da ayrı bir külfet ve hizmet organizasyonu talebi oluşturmaktadır tabi bu durumda bu işi arz eden firmalar ortaya çıkmakta ve kutlama işinin tamamı organizasyon firmalarını da verilmektedir. Fazla külfete katlanmak istemeyen veya bütçe ayıramayan okul, öğrenci veya veileler en az bütçe ile sade bir kutlama yapmaktadırlar. Tören yapma işi sadece mezuniyet cübbesi kiralama ile bitmediği için ayrıca bunun elbisesi, pastası, ışıklandırması v.b giderler söz konusu olduğundan dolayı bütçeye ağır gelebilmektedir. Ancak kutlama yapmamak ta bazen öğrencilerde eziklik veya dışlanmışlık hissi meydana getirmektedir. Özellikle bu tip organizasyonun yapılmadığı ücra köşelerdeki okullarda böyle bir kutlama yapılması ile öğrenciler okula daha sıcak bakacak ve derslerine daha iyi konsantre olacak düşüncesi ile bu gibi konulara duyarlı öğretmenler bu işin zahmetine katlanarak en azından kiralama yükünü üzerine alabilmektedir. Büyükşehirlerde de bazen yöneticilerin bu gibi kutlamaların yükünü üzerine almak istememektedir. Ya da bu iş için okuldaki bir eğitimciyi görevlendirebilmektedir. Bazen de okul yönetimi kutlamaya izin vermemekte ve öğrenciler bu işi kendi aralarında organize edebilmektedir. Okul dışında mekan tutup güzel bir şekilde kutladığı gibi lüks otellerde de kutlama yapan öğrenciler olmaktadır. 

    Mezuniyet cübbesi kiralama yapıldığında fiyatlandırma kep cübbe takım olarak gönderilir kep için ayrı cübbe için ayrı fiyat belirlenmez ancak bazı gözü açıklar ayrı ayrı fiyat talep etmektedirler. Ayrıca bulunduğu ilin dışından kep kiralanmış ise bir de bunun geliş ve iade için geri dönüş kargosu söz konusun olacaktar. Firmamız adetli sayıda kep kiralama hizmeti için kargo ücretlerini karşılamaktadır. Ancak ürünlerin işi bittikten sonra iadesi mutlaka anlaşmalı olduğumuz kargo firması ile yapılmalıdır. Bunu size mutlaka bildiririz. Eğer anlaşmalı olmadığımız bir firma ile gönderilirse kargo külfteti çok olacaktır. Bu yüzden buna dikkat edilmesi yararımızadır. Ortakolu ve lise mezuniyet cübbeleri imalat ve cübbe kiralama için üç beden gönderilir. Mezuniyet kep ve cübbeleri saten kumaştan imal edilmektedir. İsteğe bağlı alpaka kumaştan imal edilse bile kira için saten kumaş gönderilmektedir. Kiralanan kep ve cübbelerin işi bittikten sonra katlanıp kargoya koli ile teslim edilerek sevki yapılmalıdır. Kiraladığınz cübbeler adres teslimi gönderilir ve size ulaşması bulunduğunuz ile bağlı olarak en fazla iki iş günü sürer ancak siz meydana gelebilecek aksaklıkları da göz önünde bulundurup erkenden siparişinizi revize ettirmeniz ve en az bir hafta öncesinden sevk ettiriniz. Bu konuda firma olarak gereken hassasiyeti her zaman göstermekteyiz ve bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik ve bundan sonra da mağdur etmeyeceğiz her zaman söz verdiğimiz gibi zamanından önce kiralık kep cübbeleri adresinize sevk edeceğiz. Bu konuda teşekkürlerini dile getiren müşterilerimiz referansımız olmuş ve olmaya da devam edecektir. 

    Kep kiralama hizmetini Tüm Türkiye'ye vermektiyiz ve adres teslimi olarak sevk edilmektedir. Adres tesliminde sorun yaşamamak için açık ve net olarak adresinizi belirtmeniz gerekmektedir. Adres yetersizliği olması durumunda kargonuz adres teslimi değil de telefon ihbarlı olarak sisteme düşer ve en yakın kargo şubesinden almak durumunda kalırsınız kiralık kep cübbenizin adres teslimi gelmesi için adres bilgilerinizi eksiksiz ve doğru olarak bildirdiğinizden emin olmanız gerekmektedir. Ayrıca kargo şubelerinin bulunmadığı yerlerde teslimat adresinize yapılmayabilir bu durum kargo dilinde AT dışı olarak ifade edilmektedir. Bir de mobil olarak adlandırılan ifade vardır ki o da teslimat süresinin normalden daha uzun sürede gerçekleşeceği anlamına ve haftanın belirli günleri teslimat yapıldığı anlamı taşır. İşte bu gibi durumları göz önünde bulundurarak kiraladığınız kep cübbelerin size ulaşması süresi dikkate alınmalı ve erkenden mezuniyet töreninden önce size ulaşması için revize ve sevk ettirmelisiniz. Kiralama işi biten cübbeler yıkanmadan ancak düzgün bir şekilde katlanıp kolilenerek sevk edilmelidir.Çünkü sizden sonra ürünleri bekleyen müşteriler vardır. Bu nedenle işi biter bitmez belirttiğimiz adrese sevk edilmek üzere kargoya teslim edilmelidir.

    

Etiketler: Kep Kiralama