ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Anasınıfı Kep Cübbe Fiyatları

Posted by admin 29/12/2019 0 Comment(s)

      Siyah anasınıfı kep cübbe fiyatları sitemizde en uygun fiyatlar ile satıştadır ancak bunun için belirli sayıda sipariş verilmelidir. Az sayıda siparişler için fiyatlar belirlenenden daha yüksek çıkar. Ana renk siyah bantlar ve manşet renkleri kırmızı olup yaka hakim yakadır. İsteğe bağlı klasik yaka olarak da anaokulu kep cübbe imalatı yapılabilir. Anaokulu kep cübbe beş altı yaş grubuna uygun olarak imal edilir ve beden tercihi yoktur. Geçmiş dönemlere bakıldığında mezuniyet cübbe renkleri genelde siyah kırmızı olarak tercih edilir. Mezuniyet cübbe fiyatları da yıldan yıla belirli miktarlarda artış göstermektedir. Kumaş ve belirli girdi maliyetlerinde artışlar fiyatlara mutlakala yansıtılmaktadır.

     Sitemizde belirlediğimiz siyah kırmızı anakokulu mezuniyet cübbesi için fiyatlar şu anda kampanya dahilinde fiyatlar olup sezonda fiyatı değişebilir ancak elimizden geldiği kadar değiştirmemeye özen göstermeye çalışacağız. Amacımız cüzzi karlar ile sürümden kazanmak olduğu için fiyatımız şu anda geçen sene satışa sunduğumuz tavsiye edilir fiyatlardır. Siyah kırmızı renkten başka renk isterseniz imal edilir ancak fiyat renk farkından dolayı yüksek çıkacaktır. Adet sayısı da fiyatlara etken diğer bir unsur olacaktır. Mezuniyet cübbelerinin fiyatlarını etkileyen tek unsur kumaş değildir. Cübbelerin imalatında işçilik, kumaş, mukavva, püskül, ambalaj için koli ve jelatin, kargo bedeli, tela vardır. Ayrıca ürünün pazarlama giderleri de fiyatı etkileyen unsurlardır. Her sene fiyatların bu girdi maliyetlerinde meydana gelen artışlar ile oluşturulduğunu belirtmekte de fayda var. Kumaş çeşidine göre kumaş fiyatları değişkendir. İster alpaka kumaş ister saten kumaş kullanılsın kumaşın kalitesine göre kumaş fiyatı değişir. Her ne kadar anaokulu mezuniyet cübbesinde alpaka kumaş kullanılmıyor ise de genel anlamda durum böyledir. Ayrıca imalatını istediğiniz cübbenin modeli cübbenin işçilikli olup olmadığı, armalı ve şallı olup olmadığına kadar fiyatlar değişkenlik arz eder. 

    Anasınıfı kepi diğer yaş gruplarına göre daha küçüktür. Anaokuluna uygun bir kep yetişkin öğrencinin başına uygun değildir. Mezuniyet cübbesi siparişi tüm Türkiye'ye adres teslimi gönderilir. Ödemeyi kapıda nakit olarak yapabileceğiniz gibi sipariş vermeniz ile birlikte havale de yapabilirsiniz. Siparişinizin kargoya teslim edilip sisteme işlenmesi ile birlite size takip numarası gelir ve bu takip numarası ile takip edebilirsiniz.