ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Mezuniyet Cübbe Fiyatları Lise

Posted by admin 12/01/2020 0 Comment(s)

    Cübbe fiyatları lise mezuniyet için farklı olmaktadır. Model ve kumaş çeşidine bağlı olarak işçilikli ürünler için farklı fiyatlar sunulmaktadır. Armalı, şallı, biyeli ve benzeri farklılıklar ile modeller ile fiyatlarda değişiklikler vardır. Buna kumaşın kalitesi ve çeşidini de eklersek bayağı farklılaşmaktadır. Adet sayısı da diğer etken olarak kabul edilir. En çok etken olarak cübbe imalatında kullanılacak kumaşın kalitesi ve işçilik göz önünde bulundurulur. Diğer malzemeler de etken olmasına karşılık ana girdiyi teşkil eden bu ikisidir.

    Klasik tarzda mesela hakim yaka gövde siyah şerit ve manşet rengi kırmızı olan bir lise mezunyiet cübbe fiyatı günümüz piyasa şartlarında adet sayısına göre fiyatlandırılır. Lise mezuniyet için bir sınıfın ihtiyacı olan cübbe miktarı elli adet diye ifade ettiğimizde 25 TL ile 30 TL aralığında bir fiyat ile karşılaşabiliriz. Kumaş cinsi saten dokuma sıklığı sorun meydana getirmeyecek kadar iyi olan bir kumaş cinsi için belirlenmiş fiyatlar olabilir. Alpaka cinsi kumaş için normal kalitede bir alpaka kumaş ile yapılan lise cübbe için fiyat beş altı lira civarında artabilir. Tabi ki saten ve alpaka kumaş arasında nasıl fiyat farkı var ise kumaş çeşitlerinde de kaliteye göre fiyat farkları vardır bu da kaliteli bir cübbe için fiyat belirlenmesinde etken olacaktır. Kumaş fiyatları mezuniyet zamanı gelmeden önce uygun olmakla birlikte mezuniyet günlerinin yaklaştığı zamanlarda artmakta bu da imalatçıların satış fiyatlarına etki etmektedir. En uygun fiyatlar ile sezondan önce sipariş verilmeli ve zamanında teslimat sağlanmalıdır. Atkı, şal, arma gibi ek talepler için fiyatlar klasik tarzdaki bir cübbeden daha yüksek olmaktadır. 

    Enflasyona bağlı cübbe fiyatları her yıl artmakta özellikle sezon zamanında en yüksek seviyeye çıkmaktadır. Fiyatlar arz talep dengesi ile belirlendiğinden taleplerin yoğun olduğu günlerde fiyat mutlaka yüksek olacaktır. Buna istinaden sezon gelmeden siparişinizi vermelisiniz.