ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Alüminyum Sınıf Tabelası

Posted by admin 14/01/2020 0 Comment(s)

   Kaliteli alüminyum sınıf tabelası bombeli olup yazıların takılıp çıkarılabilme özelliği vardır. Ürünü arka tarafında çok kuvvetli çift taraflı bant vardır. Duvara kapıya veya cama kolay montaj yapabilirsiniz. Duvarınız temiz ve düz ise bantların çıkmayacağının garantisini vermekteyiz. Ürün ile birlikte yazı koruyucu asetat gönderilir ayrıca sağ ve sol taraflar için tapalar da birlikte gönderilir. Yazı için ayrıca ek maliyet söz konusudur. Yazı yazılmasını istiyor iseniz yazı listenizi bize mail veya whatsap ile bildiriniz yazılar baskıya girmeden önce onayınıza gönderilecek ve siz onay verdikten sonra baskıya girecektir. 

    Kapı isimliği ölçüleri yazı karakterine bağlı olarak değişkenlik arz eder ancak en çok tercih edilen ve kullanılan iki ölçü vardır. 12x20 ve 12x25 cm ayrıca 9x20 ve 9x25 her iki ölçüde yazılacak yazılar için uygun olmaktadır. Ürünler alüminyum olduğu için yıllar boyu sorun olmadan kullanabilirsiniz. Yazıların değişmesi gerektiği zaman eski yazıları yerinden çıkarıp yeni yazıları yerleştirebilirsiniz. Yazılar resmi ve özel kurumlar için milli eğitim bakanlığının yönergesine uygun olarak yazılmaktadır. Beyaz zemin üzerine siyah puntolu yazılar ve şeritler de eğitim kurumuna göre belirli renklerde olmaktadır. Anaokulu için pembe ilkokul ve ortaokul için mavi lise ve mesleki liseler için sarı renkte olmalıdır. Sipariş vermeniz halinde boy halinde olan alüminyum yönlendirmeler siparişini verdiğiniz ölçüde kesilir ve arka tarafına kuvvetli bant çekilir asetat ve tıpaçlar ile ürün paketlenip kargoya teslime hazır hale gelir daha sonra adresinize ulaştırılmak üzere kargoya teslim edilir. Kargo süresi bir iki iş günüdür ürünler sevk edildiğinde telefonunuza gelen mesaj ile takip edebilirsiniz. Yazılar ürünün bulunduğu farklı adreste baskıya girer ve size ayrı bir kargo ile ulaşır.Dolayısıyla size iki ayrı kargo gelecektir.

    Farklı fiyat ve özelliklerde ürünler piyasada mevcuttur ve hepsi de aynı amaca hizmet etmektedir. Sorun olmadan kullanabiliceğiniz sınıf tabelaları alüminyumdur ve bombeli özelliği ile estetük ve şık bir görünümü vardır. Kapı isimliklerini okullarda ve işyerlerinde kullanabilirsiniz. 

Yorum yaz