ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Ayaklı Display

Posted by admin 04/02/2020 0 Comment(s)

    Menü panoları ayaklı display olarak imal edilir. Farklı çeşitler ve ölçüler ile imal edilen bu ürünler alüminyum malzemeden imal edilir. Ayaklı panolar a3 ve a4 menü panosu olarak tek ayaklı imal edilir. 50X70 ve 70x100 ölçülerde de çift ve tek taraflı olarak imalatı mümkündür. Ayrıca rondo köşe ve gönye köşe olarak iki ayrı tipte imalatı yapılır. Bununla birlikte alüminyum profil kalınlıkları da 32 mm veya 25 mm olarak mevcuttur. Bütün bu farklılıklar ile imal edilebilen ürünler aynı kullanım amaçlarına sahiptir.

    A4 menü panosu ayaklı olup dikey veya yatay olarak montaj yapabilirsiniz. Bu ürün orijinal ambalajında de monte olarak stokludur ve bu şekilde gönderim sağlanır kurulumu kelebek vidalar ile basittir. A3 menü panosu da aynı şekil ve özelliklerde yine de monte olarak stokludur ve sevki de aynı şekilde yapılır ve bu ürünü de dikey veya yatay olarak montaj yapıp kullanabilirsiniz. 50x70 ayaklı menü panosu çift ayaklıdır. Çift yüzlü ve tek yüzlü olarak imal edilir. Bu ürünler de farklı köşe ve farklı kalınlıklarda alüminyum profil kullanılarak imal edilebelir.

    Siparişleriniz kargo ile adresinize teslim olarak sevk edilir. Stoklu ürünler hemen sevk edilir stokta olmayan ürünler belirli bir imalat süresinden sonra sevki yapılabilir.

 

Etiketler: Ayaklı Display