ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Rondo Çerçeve Adana

Posted by admin 04/02/2020 0 Comment(s)

    Stoklu rondo çerçeve adana adresimizden kargo ile sevk edilir. Stoklu çerçeveler standart ölçüler ile mevcuttur. En çok kullanılan a4 rondo çerçeve stokta devamlı ve muhakkak bulunur. Daha sonra en çok satılan 50x70 çerçeve ve a3 alüminyum çerçeve ile a5 çerçeve stoklarda bulunur. Özel imalat siparişleriniz adetli sayıda olur ise alınır. Tüm Türkiye'ye kargo ile adres teslimi sevk edilir. Stoklu ürünler anlaşmalı olduğumuz karg şirketi ile gönderilir. Belirli adet ve üzeri siparişleriniz için kargo ücreti ödemeszisiniz. Kapıda ödemeli olarak da sevkiyatımız vardır ürünler size kargo kuryesi tarafından teslim edilirken nakit olarak ödemeyi yapıp ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Çok adetli sayıda siparişleriniz kapıda ödemeli olarak sevk edilmez. Özel ölçü siparişler için de aynı durum söz konusu olup isteğe bağlı ölçülerdeki alüminyum çerçeve siparişi için ödemenin siparişin verilmesi ile birlikte yapılması gerekmektedir. A4 rondo alüminyum çerçeve otuz adetli koliler halinde stoklarda bulunur ve sevki koli ile yapılmaktadır. Diğer standart ölçü çerçeveler de stoklarda koliler halinde bulunmaktadır.

    Rondo çerçeve oval köşe olarak da adlandırılan köşeler için kullanılan bir isim olup güzel bir estetik görüntü oluşturduğundan daha çok tercih edilmektedir. Çerçeve çeşitleri çok olup diğer çeşitlerden ayırt edilmesini sağlar bu isim. Alüminyum çerçeveler içerisinde daha önce de belirttiğim gibi farklı ve standart ölçüler vardır. Ürünlerin imalatı için gereken malzemeler arasındaki parçalardan birini kapsayan rondo köşe ürün imal edildikten sonra köşeye ayrıca monte edilir. İmalat için gereken zemin plastik olup diğer parçalar şunlardır. Kolay açıp kapamayı sağlayan paslanmaz çelik yaylar, güneş ışıklarından dolayı parlmayı önleyen asetat diğer adı ile pvc ve alüminyum profil olarak belirtilebilir. Tabi ki ambalaj için gereken koliyi imalattan saymıyoruz.

    Daha çok reklam ve tanıtım amaçlı kullanılan bu ürünler çerçeve imal ve satan yerlerden temin edebileceğiniz gibi reklamcılarda ve kırtasiyelerde de bulabilirsiniz. Okul, ev ve işyerlerinde kullanım alanları olan ürünlerin siparişini internetten de farklı platformlarda satışı yapan satıcılardan da temin edebilirsiniz. Sitemizde satışa sunulan bu ürünleri sitemizden satın alarak temin edebilirsiniz. Belirli adet üzeri siparişlerde kargo ücretini karşılayan firmamız bu ürünleri kapıda nakit olarak sevk edebilmektedir. Siparişinizi oluşturduktan sonra bize bilgi veriniz. Ödemeyi siparişi oluşturduktan sonra havale yapabilirsiniz eğer kapıda nakit olarak ödemeyi yapmak istiyorsanız sipariş not kısmında bunu belirtiniz siparişiniz kapıda nakit ödemeli olarak işleme alınıp sevk edilecektir. Sitede display rondo çerçeve kategorisinde bulunan ürünler ile ilgili link aşağıdadır linki tıklayıp siteden alışveriş yapabilir ürünleri ve fiyatları inceleyebilirsiniz.

https://www.imkosay.com/display-rondo-cerceve