ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Lise Mezuniyet Cübbesi

Posted by admin 14/03/2020 0 Comment(s) Mezuniyet Cübbesi,

    Mezuniyet cübbesi lise öğrencileri için üç farklı bedende imal edilir. Renk ve model tercihi sunulur. Akranlarına göre çok yapılı lise öğrencisi için büyük beden cübbe imalatı yapılır. Piyasada mevcut kumaş renklerini tercih edebilir ve farklı bir model ile imal edilmesini isteyebilirsiniz. Mezuniyet cübbe fiyatları saten üzere belirlenmiş olup alpaka tercih edilecek olur ise fiyat daha yüksek olur. Günümüzde parlak oluşu nedeni ile saten kumaş daha çok tercih edilir olmuştur. Sitemizde mevcut modellerden birini beğendiyseniz bunun üzerinden bedenleri belirlemeniz için small, mediüm ve large olmak üzere size kep cübbeler gönderilir ve bedenleri belirleyip bize bildiririsiniz eğer şal, arma ve farklı istekler var ise bunun için fiyata ek maliyet söz konusu olacaktır. Bu istekleri de belirttikten sonra imalat süreci başlar. Siparişinizin teslim süresi imalat atölyemizin yoğunluiğuna bağlı olarak bir hafta ile on gün arasında değişir. 

    Arma ve benzeri istekler için teslim süresi bir kaç gün daha uzayabilir. Ürünün size ulaşana kadar geçen süreyi on olarak hesap etmeniz gerekir. Ancak stokta siyah kırmızı ve lacivert turkuaz  mezuniyet cübbe renkleri ile ürünler bulunmaktadır. Eğer bu renklerden ve standart modelden yani arma şal ve farklı türde bir cübbe istemiyorsanız ve hızlıca size ulaşmasını istiyor iseniz mevcut renkleri ve modelleri ile hazır olan bu ürünler hemen sevk edilir ve size ulaşması bir veya iki gün sürer. Mezuniyet kepi ile beraber sevk edilen mezuniyet cübbe ve kep ödemesini kapıda nakit olarak yapabileceğiniz gibi havale de yapabilirsiniz. Klasik tarzda verilen siparişler için ön ödeme talep edilmez eğer özel bir cübbe siparişi verilmiş ise bunun için ön ödeme gereklidir. Standart cübbe ve kepler klasik yaka ve hakim yaka olarak imal edilir. Mezuniyet kepinin rengi cübbe ana renginde olup püskül ise garni rengindedir. Şerit, manşet ve garni renkleri ana renkten farklıdır mesela ana renk siyah olup diğer renkler bordo, turkuaz veya kırmızı olabilir buna istinaden mezuniyet kepi püskülü de bu renklerde olacaktır. Mezuniyet kepleri lastikli olup içerisinde mukavva vardır. Ölçüsü 23x23 cm ebadındadır lastikli olduğu için tüm yaş gruplarına uygundur. Standart imalatın dışında farklı modellerdeki imalatlarda işçilik ve maliyet artacağından bunun fiyata yansıması olacaktır. Fiyatlar kep cübbe takım fiyatlarıdır. Sadece mezuniyet kepi için imalat ve satış vardır. Sadece kep satın alabilirsiniz. Mezuniyet cübbeleri günümüzde bir heves olmaktan öte gösteriş işine dönüşmüş durumdadır. Üniversitelerde sade ve tek beden ile giyilen mezuniyet cübbesi artık anaokulundun ilkokul ve lise mezuniyetine kadar talep edilir olmuştur. Bu durum da bir çok sektöre iş çıkarmıştır. 

    Etkinlik tarihi belli olur olmaz cübbe ihtiyacını temin etmek ve zamanından önce teslim almak gerekir. Okulların tören günleri hemen hemen aynı tarihlerde kısa bir zaman dilimi içerisinde olmaktadır. Buna istinaden sezonda biz imalatçıları ve sizleri zor durumda bırakacak gecikme yaşanmaması için erkenden siparişiniz veriniz.

 

Yorum yaz