ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Cam Yazı Tahtası

Posted by admin 11/02/2024 0 Comment(s) Yazı Tahtası Çeşitleri,Yazı Tahtası,

    Yazı tahtalarının zengin çeşitleri içerisinde yerini alan cam yazı tahtası şeffaf olarak da isimlendirilmektedir. Avantajlar arasında kalıcı leke bırakmaz ve boya tutmaz. Ayrıca tiner ve kolonya gibi kimyasallar ile silinebileceği gibi nemli bez ile de silinebilir. Sert metal ile darbe almadıkça kırılmaz. Farkıl renklerde imal edilebilir.

    Teknolojinin hızla gelişmesi ile bir çok ürüne alternaif sağlanmıştır. Bu ürün de teknolojinin bize sunduğu hizmetlerden ve kolaylıklardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Beyaz yazı tahtalarına göre fiyatı daha yüksek olan bu ürün estetik ve kullanım kolaylığı sağlamak ile birlikte uzun ömürlü kullanım ile dikkat çekmektedir. Eğitim kurumlarında pek tercih edilmeyen bu ürün daha çok firmalar tarafından kullanılmaktadır.Farklı renk ve ölçüler ile karşımıza çıkan bu yenilik şıklık ve tasarımını çerçeveleri ve montajlama estetiği ile ön plana çıkarmaktadır. 

    Yazı tahtası üreticilerinin çok satan çeşidi olmayan bu yenilik ürünü eski imalatçılarda tek ölçü olarak satışa sunulmakta ise de bu ürünün imalatçıları farklı standart ve standart ölmayan ölçülerde hizmet sunabilmektedir. Standart ölçü 100 150 cm duvara monte modeldir.

Yorum yaz