ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Alüminyum Çerçeve

Posted by admin 31/07/2018 0 Comment(s)

    Açılır kapanır alüminyum çerçeve ile görselinizi anında değiştirin. Duvara ister yatay ister dikey montaj yapın. 25 mm alüminyum profil ve rondo köşe bağlantıları ile şık görünüm sağlar. Standart ölçüler dahilinde stoklü ürünler hızlı sevk ister kapıda öde ister havale yap. Alüminyum çerçeveler farklı standart ölçülerde imal edildiği gibi özel ölçülerde de imal edilmektedir. En kuçük ölçü 15x21 cm en büyük ölçü ise 100x140 cm'dir. 21X30 a4 çerçeve en çok satılan alüminyum çerçeve olup bir büyüğü 30x42 alüminyum çerçevedir. 35x50 cm alüminyum çerçeve, 50x70 alüminyum çerçeve ve 70x100 alüminyum çerçevede standartlar içerisinde yer alan ölçüdedir. Alüminyum çerçevelerin üzerinde pvc asetat vardır. Rondo köşeli alüminyum çerçeveler daha çok tercih edilen köşedir. Diğer köşe ise gönye köşedir. Çerçeveler açılır kapanır özellikte olup rahat açıp kapamayı sağlayan paslanmaz çelik yaylar vardır. 25 mm en çok tercih edilen alüminyum profil genişliiği olup isteğe bağlı 32 mm alüminyum profilden de imalat yapılmaktadır. Alüminyum açılır kapanır çerçeveler plastik tabanlıdır. 

    Siparişlerinizi sitemiz üzerinden sepete ekleyerek mail, sms, whatsap üzerinden ya da telefon ile bildirebilirsiniz. Ödemeyi havale yapabileceğiniz gibi kapıda nakit olarak kargo görevlisine de ödeyebilirsiniz. Türkiye geneli teslimatlar kargo şubelerinin bulunduğu yerlerde en fazla iki iş günüdür. Kargo şubelerinin olmadığı yerlerde ise bu süre daha fazladır. Siparişlerinizi kargodan teslim alır iken hasarlı olup olmadığını kontrol ediniz böyle bir durum var ise tutanak tutturup bize bilgi veriniz. Tutanak tutturulmuş hasarlı ürünlerin yerine yenisi sevk edilecektir. Sipari verir iken adres bilgilerinizi eksiksiz ve doğru olarak bildiriniz ki siparişiniz size kargo tarafından zamanında ve sorunsuz olarak ulaşsın. Eksik veya yanlış adres bilgisi ile siparişleriniz tarafınıza zamanında ulaşmayabilir veya iade durumuna düşebilir. Bu nedenle adres bilgisinin doğru ve tam olarak bildirilmesi önem taşımaktadır.

    Kapıda ödemeli siparişlerin ödemesini nakit olarak kargo görevlisine yapabilirsiniz. Banka havalesi ile yapılacak siparişlerde ödemenin siparişin verilmesi ile yapılması gerekmektedir. 

Yorum yaz