ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Kumaş Okul Panosu - Mantar Pano Fiyatları

Posted by admin 26/09/2018 0 Comment(s)

Kumaşlı pano imalatı standart ölçülerde yapılır. 4 mm mdf üzerine eva olarak da adlandırılan kavçuk türü 8 mm şilte malzeme yapıştırılır bunun da üzerine kumaş döşenir ve etrafına alüminyum çerçeve dönülür. Kumaş mavi, turuncu, gri, bordo, fıstık yeşili olmak üzere 5 renk olarak tercih edilebilir. Kumaşlı panolar farklı ölçülerde imal edildiği gibi belirlenmiş standart ölçülerde imal edilir standart ölçüler aşağıdaki gibidir.          Kumaşlı pano ölçüleri 

60x90  60x120   60x180  60x200  60x240  60x300

90x120  90x180  90x200  90x240   90x270  90x300   90x360

120x200  120x240  120x270  120x300   120x360 

Kumaşlı panolar duvara dört köşesinde bulunan vidalama yerleri ile monte edilir. Duvara monte etmeniz için gereken vidalar ve dubeller birlikte gönderilir. Size lazım olan bir matkaptır. Vidalamayı yaptıktan sonra vida görüntüsünü kapatmak için gönderilen tıpaçlar ile vidalama yerlerini kapatabilirsiniz. 

Kumaşlı pano siparişinizi sepetimi kullanarak verebileceğiniz gibi telefon veya mail ile iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz aynı gün işleme alınır imalat süreci siparişinizi bildirmenizin ardından 3 iş günü içerisinde sevk edilir. İstisna olarak sipariş sayı ve imalatımızın yoğunluğuna bağlı olarak bu süreç 1-2 gün uzayabilir. İmalattan çıkan ürünler kargo ile adres teslimi olarak sevk edilir ve teslimat İstanbul için ertesi gündür. Diğer iller için İstanbul'a 500 km ye kadar olan iller için 1 iş günü daha uzak iller için 2 iş günüdür. Kargo şubelerinin bulunmadğı yerlerde teslimat yapılır ancak bu süre biraz daha uzayabilir. Kargo şubelerinin bulunmadığı yerler mobil olarak adlandırılır. Kumaşlı panolar İstanbul'dan Türkiye geneline sevk edilir tüm illere sevk ve teslimat vardır. Adana için teslimat süreci İstanbul'dan 2 gündür. 

Kumaşlı panolar en çok okullarda kullanılmakla beraber okul panosu, kumaş okul panosu olarak da adlandırılır. Okul panosu örnekleri için görselleri inceleyebilirsiniz. Kumaşlı panoların uzun süre kullanılabilmesi için güneş ve nemden korumanız gerekmektedir. Duvara monte edilen panoların alüminyum çerçeveli oluşu ileride panonun dönme yapmasını önler duvara monte edilmesi ile de böyle bir sorun asla yaşamazsınız. Kumaşlı panolarda en çok terçih edilen ve satılan ölçü 90x180 olup fiyatı diğer ölçülere göre toplu alımlarda daha uygun olarak alınabilir. En çok tercih edilen kumaşlı pano rengi ise mavi ve bordodur. Kumaşlı pano imalatında kullanılan malzemeler 4 mm mdf, 8 mm eva, kumaş, ve alüminyum profildir. Bu malzemelerin tamamı yerli malıdır ve Türkiye'de imal edilmektedir. Kumaşlı panolar Tse belgeli olup imalat hatalarına karşı 2 yıl garantiye sahiptir ancak hatalı kullanımdan dolayı meydana gelebilecek durumlar garanti dışıdır. Faturanız garanti yerine geçer satışlar kayıtlara girmekte olup bu da garantidedir. Ürünün kargolanmasından size ulaana kadar meydana gelebilecek hasardan dolayı endişe etmenize gerek yoktur. Kargolar sigortalı olarak gönderildiğinden hasarlı ürünün yerine yenisi gönderilecektir ancak sizin ürünü teslim alır iken bu durumu kargo görevlisine belgeletmeniz gerekmektedir bunun için de ürünü teslim alır iken ürünün kargodan dolayı sorunlu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda kargo görevlisine tutanak tutturduktan sonra bize bilgi vermeniz yeterli olacaktır. Adetli sayıda ihtiyaçlarınız için en uygun fiyatı almak için lütfen bizden teklif almadan karar vermeyiniz. En uygun kumaşlı pano fiyatı için adet sayısı önemlidir mutlaka adet sayısını bildiriniz.