ArabicEnglishFrenchGermanRussianSpanishTurkish

Mezuniyet Cübbe Fiyatları

Posted by admin 27/12/2018 0 Comment(s)

Mezuniyet cübbe fiyatları her ne kadar arz talep ilişkisine göre belirlense de piyasaya belirli bir fiyat altında sunulmamaktadır. Fiyat oluşumunda etken bileşenler arasında bulunan kumaş fiyatı ana unsuru oluşturan element durumundadır. Mezuniyet cübbesi ile beraber mutlaka kullanılan ve mezuniyet törenlerinin sembolü olan mezuniyet kepi de maliyeti oluşturan unsurlardan biridir. Mezuniyet kepi yapımı için kullanılan mukavva, püskül ve lastik girdi oluşturanlar arasındadır. Tabi ki işçilik için de maliyeti ayrıca hesaplamak gereklidir.

Mezuniyet cübbesi fiyatını belirlerken nelerin buna etken olduğunu sıralarsak kumaş ve işçilik maliyetin temelini oluşturur. Tabi ki bir de mezuniyet kepi var bunun içinde mukavva ve püskül gerek. İplik çok büyük bir yük teşkil etmez. Mezuniyet cübbeleri önceleri sadece üniversite öğrencilerinin mezun olur iken giydiği mezuniyet sembolü olmuş iken günümüzde mezuniyet cübbesi giymek bir eğlence ve gösteriş havasına bürünmüştür. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kadar cübbe giymek bir eğlence haline gelmiş ve kep atma töreni gelenek halini almıştır. Günümüzde  bir kişi anaokulundan üniversiteye kadar cübbe giymektedir. Mezuniyet cübbesi modelleri farklı fiyat oluşturmaktadır. Mezuniyet cübbeleri için istenen ayrıca istekler maliyeti artırır. Arma sol göğüs üzerine gelecek şekilde veya şal üzerine dikilir. Şal ve arma cübbe fiyatına ayrıca dahll edilir. Farklı modeller işçilik maliyetini artırır bu da fiyat olarak yansır. Mezuniyet kepi mezuniyet cübbesi ile birlik-te fiyatlandırılmıştır ancak sadece mezuniyet kepi satışı da yapılır. Mezuniyet kepinin püskül rengi mezuniyet cübbesinin şerit rengi olmalıdır uyum sağlaması açısından bu hep böyledir. İstisna talepler dışında bu hep böyledir. Mezuniyet cübbe renkleri için en çok tercih edilen renk tartışılacak olursa si-yah kırmızı yani ana renk siyah şeritler kırmızı püskül de kırmızıdır. Ülkemizde de bu böyledir ülkemizde ikinci renk tercihi lacivert renk olmuştur.

Mezuniyet cübbe bedenleri için mezuniyet cübbesi kategorimizi inceleyebilirsiniz. Üniversite cübbe bedenleri eskiden tek beden idi fakat günümüzde small, medium, large olarak imal edilmekte ayrıca öğretim kurumunun logusunun renkleri cübbe renklerine yansıtılmaktadır. Adana Çukurova üniversitesinin cübbe renklerine baktığımızda ana renk lacivert şeritler lacivert biyelerin sarı oldulğu gözlenmektedir. Üniversite logosuna baktığımızda bu renklerin logoda hakim olduğunu görürüz. Üniversite cübbelerinde şal ve arma daha çok tercih edilmekte ve üniversite cübbelerine şal sol omuz üzerine gelecek şekilde dikilmekte arma ise şal üzerine aşağı kısma gelecek şekilde olmaktadır. Şal rengi en çok beyaz tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra gri şal rengi de terih edilmektedir. Mezuniyet şal ölçüsü 14x160 cm veya 12x160 cm olarak tercih edilmektedir. Lise mezuniyet şalı için 10x160 ideal ölçüdür.

Mezuniyet kepi bedeni varmıdır? Mezuniyet kepleri lastikli olduğu için beden söz konusu değildir. Meuniyet kepinin rengi cübbe ile uyumludur püskül rengi cübbenin şerit renginde olmalıdır. Kep imalatı için mukavva,lastik, ve püsül gereklidir. Mezuniyet cübbesinin maliyetine yansıyan başka neler vardır? Ambalaj da bir külfet oluşturur ambalaj için jelatin ve koli maliyete yansır. Ayrıca kargo giderleri de unutulmamalıdır.

Teslimat ne kadar sürede yapılır. Siz cübbenizin renk ve modelini belirledikten sonra imalat süreci başlar. İmalat süreci 1 hafta olup kargonun adresinize ulaşması ayrıca 1-2 iş günüdür. Stokta bulunan ürünler hemen sevk edilir. Mezuniyet cübbe renkleri kumaşçıda mevcut renklerden tercih edilmiş ise imalat süreci uzamaz ancak beğendiğiniz renk mevcut değil ise bu süre kumaş tedarik edilene kadar bir süre gerekli olduğundan uzar ayrıca farklı renk için fyat bir miktar artabilir. Mezuniyet töreninden önce siparişleriniz size ulaşmalıdır bu yüzden tören tarahinden çok önce sipariş vermelisiniz.